Oudejaarsavond Galabuffet


Dinsdag 31 december 2019

Een uitgebreid buffet met om middernacht een glaasje op het nieuwe jaar, waarna de DANSVLOER open gaat met een DISCOBAR tot in de vroege uurtjes!

APERITIEF

Glaasje Cava met een framboosje of Fruitsap
&
Fijne hapjes van de chef

KOUD BUFFET

Gepocheerde zalm, Tomaat opgevuld met Oostendse visdelicatessen, Gerookte makreelfilet, Oosterse garnalen, Seranoham, Carpaccio van hert, Wildpasteien van fazant en everzwijn, Pastasalade, Aardappelsalade, Rijstsalade, Diverse groentensalades, Verschillende broodsoorten, Dressings en koude sausjes.

SOEPBUFFET

Bloemkoolsoep of Kreeftensoep

HOOFDGERECHT

VOLWASSENEN:
Op zijn geheel gebakken filet pur met seizoensgroenten en diverse warme sausjes en aardappelkroketten of frietjes.
KINDEREN:
Filet van Mechelse koekoek met smiley kroketjes.

DESSERTBUFFET

IJstaart van vanille en mokka, Huisgemaakte chocomousse, Profiterol, Mini-Eclairs, Brusselse wafels, Huisgemaakte javanais, Fruitpiramide en Chocoladefontein.

KOFFIEBUFFET

DRANKEN

Huiswijn (wit, rood), waters en frisdranken inbegrepen tot 24u00.

€ 74,50per volwassene
€ 31,50 per kind 3-10 jaar

Reserveer tijdig want plaatsen zijn beperkt!

Info & reservaties
t. 09 342 60 10 of info@de-vier-seizoenen.be